MICROSCOAPELE DIGITALE DINO-LITE

Microscoapele digitale Dino-Lite și-au dovedit deja utilitatea în întreaga lume. O mulțime de specialiști din domeniul medical și nu numai, utilizează unul dintre cele 100 de modele în fiecare zi. Toate modelele sunt ușor de utilizat, versatile și dedicate diferitelor activități. Microscoapele Dino-Lite au devenit dispozitive indispensabile diferitelor investigații.

Dino-Lite gama Medical

Dino-Lite a dezvoltat o gamă specială pentru domeniul medical, ce cuprinde modele dedicate diferitelor specializări medicale:

Dino-Lite gama industrială

MICROSCOAPELE DIGITALE DINO-LITE

În ultimii ani, microscoapele digitale Dino-Lite au fost utilizate la scară globală, ajutând la creșterea productivitații într-o varietate de domenii. Calitatea superioară a imaginilor, forma compactă și utilizarea facilă au adus microscoapele pe primele poziții pe piață. Gama de microscoape Dino-Lite include sute de modele și accesorii pentru a satisface nevoile clienților.

Domenii de aplicabilitate:

INdustrie

Știință și educație

CRiminalistică

Hobby-uri

Domeniul medical

SOFTURI

DINO-CAPTURE SOFTWARE

Orice cumpărător al microscoapelor digitale portabile beneficiază în mod gratuit de softul Dino-Capture. Softul Dino-Capture este disponibil pentru sistemul de operare Windows, iar DinoXcope pentru sistemele Mac. Dino Capture este un soft intuitiv, cu o interfață prietenoasă ce poate fi utilizat fără dificultăți de către posesorii microscoapelor portabile.

Principalele facilități ale softului sunt: