Noua gamă P Series este special creată pentru a satisface toate cerințele clienților, oferind o selecție completă și îmbunătațită de aparate auditive. Fie că sunteți purtători experimentați, fie că purtați pentru prima dată un aparat auditiv, aparatele din gama P Series oferă o multitudine de caracteristici și funcții pentru a vă reda auzul și a va bucura din nou de viață.

Sound Scape vă permite să redescoperiți experiența auzului autentic, captând sunetele la 360°. Sunetele sunt procesate în mod asemănător cu urechea umană, acestea fiind redate într-un mod cât mai clar și natural. În mod automat este determinat mediul în care vă aflați, permițând focalizarea pe convorbiri într-o ambianță zgomotoasă.

Caracteristica Feedback Manager Plus elimină feedback-ul aparutului în cazurile în care pot apărea interferențe cu alte dispozitive, cum ar fi telefonul, oferindu-vă o convorbire liniștită. Feedback-ul este înlăturat precis și rapid, fără a influența setările aparatului auditiv.

Funcția Personal Noise Reduction reduce automat zgomotul în funcție de mediul în care vă aflați.

Funția wireless asigură un control facil asupra funțiilor aparatului auditiv, permând ajustarea volumului, schimbarea programelor, comutarea între TV, radio sau computer. Bucurați-vă de o calitate ridicată a sunetelor stereo, fără a purta adaptori incomfortabili în jurul gâtului. Aparatul se poate conecta prin Bluetooth la telefonul mobil, aparatul auditiv funcționând ca un Hands-Free.

Caracteristica direcționalitate automată a gamei de aparate P Series ajustează automat sunetele înconjurătoare, astfel încât să vă puteți focaliza pe convorbiri în orice mediu.

Fiecare componentă a aparatului este învelită într-o peliculă protectoare formată din nanoparticule, ce protejează aparatul de umiditate, respectiv corodarea pieselor. Durata de viață a aparatului este crescută semnificativ.

Pentru mai multe detalii despre aparatele fiecărei serii, dați click pe seria dorită.

Clasificarea aparatelor auditive

După poziționare:

După tipul prelucrării semnanului: